Er du et ‘dovendyr’ uten treningsvaner og motivasjon?

Skap en livsvarig treningsvane på 6 eller 12 måneder.

Vi hjelper deg som synes det er vanskelig å starte og opprettholde en treningsvane til å lykkes med dette.

Mangler du sprekingvaner og motivasjon?

Bli en spreking!

Ingen betalingsinfo kreves

Hva våre Sprekinger sier

Det bor et dovendyr i oss alle.
Kanskje har du prøvd å komme i gang med trening før, men..

Motivasjonen forsvant,
dovendyret vant.

Du trenger et program..

..en coach..

..og du må MENE ALVOR!

Er Spreking for deg?

Spreking-coacher

Helene Solvik Abusland
Coach

Helene har en bachelor i Ernæring & folkehelse, er sertifisert personlig trener og utdannet yogainstruktør. Hun har lagt bak seg tusenvis av timer som personlig trener og gruppetreningsinstruktør.

Med mange års erfaring i treningsbransjen har Helene opparbeidet seg kunnskap og ferdigheter til å hjelpe mennesker til å få en bedre helse. Hun brenner spesielt for å hjelpe dem som trenger å komme i gang med en livsstilsendring, og vet at et godt samarbeid og tett oppfølging øker sjansene for å lykkes.

Dine mål blir hennes mål, og hun er en støttespiller som alltid heier og pusher deg i riktig retning.

Cato Tjåland
Coach og med-gründer i Spreking

Cato har i en årrekke inspirert folk gjennom individuell coaching, foredrag og treningsreiser til å bevege seg mer og spise litt smartere.

Han vet hvor vanskelig det kan være å komme i gang, men også hvor lite som skal til. Og ikke minst – han kan triksene for hvordan man lykkes over tid.

Cato er utdannet lærer med fordypning i trening og mat & helse.

Han har vært involvert i flere helserelaterte forskningsprosjekter i regi av Universitetet i Stavanger.

Lise Løvereide
Coach og med-gründer i Spreking

Lise er sykepleier og har master i helsevitenskap og i relasjonsledelse.

Hun har lang erfaring fra helsetjenesten, og har også forsket på livskvalitet. God helse er en av de viktigste verdiene vi har, og hun er opptatt av å hjelpe mennesker til både bedre helse og ikke minst livskvalitet, der fysisk aktivitet og trening er særlig viktig.

Hun har også coaching utdannelse fra NTNU og er mental trener (AFTP/Høgskolen Innlandet).

Bli en av oss!

Priser

Slik virker det

Kontakt oss

Har spørsmål om Spreking programmet?

Kontakt Cato og Lise på hallo@spreking.no.

Oppgi telefonnummer hvis du vil at vi skal ringe deg opp.

Vanlige spørsmål

Alle som ønsker å bli varig fysisk aktive, og som ser verdien av å bli fulgt opp over tid. Alle kan bli med, enten man er 20 eller 80 år ung.

Dersom du blir mer fysisk aktiv kan du på kort sikt oppleve bedre søvn, mer energi og bedre humør! På lengre sikt vil du kunne forebygge helseproblemer og ha et mer aktivt liv!

Nei, men hovedregelen er at du skal gjøre minst en Spreking-aktivitet hver dag. En slik Spreking-aktivitet kan selvsagt være tradisjonell trening som å gå på treningssenter eller løpe en tur. Men en Spreking-aktivitet kan også være feks å gå 10 000 skritt hver dag, sykle til jobben, måke snø, gå på ski eller gjøre hagearbeid. Det er helt normalt og helt greit å miste en dag og to i ny og ne. Det som teller er at du holder jevnt høyt aktivitetsnivå over tid.

For at fysisk aktivitet skal bli «top of mind», bør man gjøre litt hver dag. Litt hver dag gjør det rett og slett lettere å bygge vaner. Å bevege seg mer hver dag er dessuten bra for den mentale og fysiske helsen.

Du finner en link under Coach i appen din – der bestiller du tid hos din coach for oppstartssamtale. Etter at dere har hatt den første samtalen sender du en melding til coachen din i appen, så tar vedkommende kontakt med deg på telefon (du velger selv om du vil ha videosamtale eller ikke). 

Det geniale med Spreking-programmet er at du får oppfølging når du trenger det. Når du kjenner at motivasjonen svikter, kan du bestille tid med coach i appen. Dere vil deretter avtale tid for telefonmøte (med eller uten video). Husk at coachen også ser hvordan det går med deg basert på registreringene dine i Sprekometeret. Hvis du ikke har registrert aktivitet de siste dagene i Sprekometeret, vil han eller hun ta kontakt med deg. Jevnlig får du i tillegg en melding av coachen din med oppmuntringer/gode innspill!

Et Sprekometeret er en nyutviklet digital løsning som viser en grafisk framstilling av din gjennomføringsevne over tid. Hver dag skal du svare på et enkelt spørsmål i appen: har du gjort aktiviteten eller ikke? Det viktigste er ikke hvilke aktiviteter du har i Spreking-planen (ukeplan), men at du faktisk gjennomfører det du har planlagt. Sprekometeret er selve «hjertet» i Spreking-programmet! Coachen ser utviklingen til den enkelte, og kan dermed mye lettere gi oppfølging.

Det er aktivitetsplanen du lager sammen med coachen din. Det blir som en ukeplan der det ligger inne minst en Spreking-aktivitet hver dag. To av dagene kan for eksempel være tradisjonell trening som løp eller styrketrening, mens de andre dagene kan det ligge inne turgåing, sykle til jobben, hagearbeid eller liknende.

Vi tilbyr både styrkeprogrammer og reine kondisjonsprogrammer, evt en kombinasjon. Programmene er utviklet av våre fremste treningseksperter. De er meget effektive og lette å gjennomføre i en hektisk hverdag. Vi har laget programmer som passer både på treningssenter når du har tilgang til mye utstyr og hjemme i stua når du ikke har så mye utstyr tilgjengelig. VISSTE DU? Har man liten treningserfaring kan en styrkeøkt på 8 – 10 minutter 2 – 3 ganger i uka ha formidabel effekt!