Våre eksperter

Lise Løvereide

Trener og med-gründer i Spreking

Lise er sykepleier og har master i helsevitenskap og i relasjonsledelse.

Hun har lang erfaring fra helsetjenesten, og har også forsket på livskvalitet. God helse er en av de viktigste verdiene vi har, og hun er opptatt av å hjelpe mennesker til både bedre helse og ikke minst livskvalitet, der fysisk aktivitet og trening er særlig viktig.

Hun har også coaching utdannelse fra NTNU og er mental trener (AFTP/Høgskolen Innlandet).

Cato Tjåland

Trener og med-gründer i Spreking

Cato har i en årrekke inspirert folk gjennom individuell coaching, foredrag og treningsreiser til å bevege seg mer og spise litt smartere.

Han vet hvor vanskelig det kan være å komme i gang, men også hvor lite som skal til. Og ikke minst – han kan triksene for hvordan man lykkes over tid.

Cato er utdannet lærer med fordypning i trening og mat & helse.

Han har vært involvert i flere helserelaterte forskningsprosjekter i regi av Universitetet i Stavanger.

Helene Solvik Abusland

Trener

Helene har en bachelor i Ernæring & folkehelse, er sertifisert personlig trener og utdannet yogainstruktør. Hun har lagt bak seg tusenvis av timer som personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Med mange års erfaring i treningsbransjen har Helene opparbeidet seg kunnskap og ferdigheter til å hjelpe mennesker til å få en bedre helse. Hun brenner spesielt for å hjelpe dem som trenger å komme i gang med en livsstilsendring, og vet at et godt samarbeid og tett oppfølging øker sjansene for å lykkes. Dine mål blir hennes mål, og hun er en støttespiller som alltid heier og pusher deg i riktig retning.

Vår historie

At Spreking finnes skal nesten ikke gå an, men virker samtidig uunngåelig. At 3 personer med lik visjon, utfyllende kompetanser, og som alle samtidig var i posisjon til å gripe muligheten, finner sammen, det er sjelden. Vi tror at Spreking fant oss. Den fantes allerede i den abstrakte ide-verdenen og lette etter noen som kunne slippe den løs ut i den virkelige verden. Vi er bare nyttige idioter, som i øyeblikk der det er mulig å se inn i ide-verden skimtet Spreking. Vi så ikke bort før det var for sent. Cato og Stein Inge satt tilfeldigvis på samme lunchbord en dag i januar 2022 på FOMO. Cato var oppgitt over at maks 20% av de som starter trening i januar får det til (han var spot on, en studie fant at det var 18%). I den samtalen fikk de et første glimt av Spreking. Cato og Stein Inge snakket av og på om det de hadde sett, men hadde ikke tid til å gjøre noe med det. De forstod ikke da at Spreking allerede hadde tatt over, og at den frie viljen deres var en illusjon. I november samme år møttes Lise og Stein Inge på en nettverkssamling (The Network Stavanger). Lise fortalte om ideer rundt oppfølging av diabetespasienter i den nyoppstartede bedriften sin. Stein Inge forsto alt hun sa før hun sa det. Hun hadde også sett Spreking! En måned senere møttes vi all 3. Spreking hadde valgt oss, og vi kunne ikke annet enn å gi oss over. Deretter har ting gått nesten av seg selv. Styrken vår er at vi har ulike ståsted, så når vi klarer å fange nye gløtt av Spreking, så får vi med oss ulike detaljer og innsikter. 11 måneder senere, November 2023, har vi klart å gjenskape nok av Spreking i den virkelige verdenen til at vi kan gå igang med de første Sprekingene. Vi har sett mye mer. Vi er bare i starten. Vi håper du vil følge med oss!

Fra venstre:

Stein Inge Pedersen: 

en kreativ teknolog som kan litt om mangt.


Lise Løvereide:

en hodesterk mentaltrener og regjerende norgesmester i karate.


Cato Tjåland:

en inspirerende treningsguru og menneske-person.

Vi søker samarbeidspartnere!

Er du et firma med kompetanse innen treningsveiledning?

Vi ser etter trener-partnere over hele landet som kan være med å starte lokale Spreking hub-er.

 

Har du bedriftskunder som bruker treningsanleggene dine?

Få bedriftene til å bli mer aktive brukere av anleggene dine ved å tilby dem Spreking-programmet. 

Kontakt oss på hallo@spreking.no

Kontakt oss

Har spørsmål om Spreking programmet?

Kontakt Cato og Lise på hallo@spreking.no.

Oppgi telefonnummer hvis du vil at vi skal ringe deg opp.

Samarbeidspartner: