Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn fra brukerne av nettsiden vår, og hva vi benytter dem til.

I Spreking er vi opptatt av å håndtere alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen samler vi inn informasjon fra besøkende på nettsiden vår. Denne informasjonen bruker vi til å optimalisere innholdet på nettstedet, analysere bruksmønstre og tilpasse målrettet annonsering. Vi benytter informasjonskapsler, også kjent som cookies, for å oppnå dette.

Nettsidens eier og kontaktopplysninger

Spreking AS

Grenseveien 21

4313 Sandnes

Tlf: 40 86 13 35

e-post: hallo@spreking.no

 

Markedsføring
Vi har plassert cookies fra blant annet Facebook og Google på nettsiden vår, og benytter disse til å tilpasse digitale annonser og tilbud. Dette kan medføre at du vil se spesifiserte tilbud rettet mot deg etter å ha besøkt vårt nettsted basert på aggregert data fra din besøksstatistikk.

E-postkommunikasjon
All e-post som sendes til hallo@spreking.no og våre øvrige e-poster, lagres i vårt mailsystem. Korrespondansene ligger lagret så lenge det er en hensikt knyttet til kundeforholdet eller henvendelsen. All e-post informasjon håndteres kun internt hos Spreking, og deles ikke med noen tredjeparter med mindre annet er ettertrykkelig avtalt på forhånd.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss inntil du aktivt sletter disse, eller ber oss om å slette de. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom personopplysningene blir behandlet i strid med reglene.

Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på hallo@spreking.no eller ringe 40 86 13 35.